Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Πανιωνιος-Αρης στις 20:30

Από τη Νεά Σμύρνη ελπίζουν οι "κίτρινοι" να αρχίσει η αντεπίθεση τους στο φετινό πρωτάθλημα

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται απόψε ο ΑΡΗΣ, ο οποίος στις 20:30 αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νίκη επί των "κυανέρυθρων" είναι μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους, πέρα από τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να ανασάνουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Με Αγκάνθο στην επίθεση, εκτός ο Παπαδόπουλος

Μπορεί ο Ισπανός να έκανε τους ανθρώπους του ΑΡΗ να καρδιοχτυπήσουν, με την ίωση που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα, αλλά την Πέμπτη μπήκε προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας έτσι ευατόν στη διάθεση του Μιλίνκοβιτς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως και οι δεδομένοι απόντες, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος και Ρένια.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Κομπλέ ο Πανιώνιος

Ευχάριστος "πονοκέφαλος" στη Νέα Σμύρνη για τον Νίκο Παντέλη. Ο τεχνικός του Πανιωνίου είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, έχοντας έτσι όλους τους παίκτες στη διάθεση του, για το αποψινό ματς με τον ΑΡΗ.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Πάνος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ντούνης, Κούρος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος, Ριβέρο, Λάσνικ, Κολοβός, Καλτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου