Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μεγαλο διπλο για τον ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



Ο ΑΡΗΣ έδειξε χαρακτήρα στη Νέα Σμύρνη και πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου με 1-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 65!
Ο ΑΡΗΣ έδειξε χαρακτήρα στη Νέα Σμύρνη και πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου με 1-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 65!

Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς έπαιξαν με ψυχή, πάθος και δύναμη αντάξια της φανέλας που φοράνε και… έσκισαν τα «γατάκια» της Πλατείας που τραγουδούσαν για Β΄Εθνική προφανώς γιατί προς τα εκεί θα βρεθεί η ομάδα τους.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Έλσνερ, τον Τσουμάνη αριστερά και τον Ψυχογιό δεξιά στα μπακ. Στα χαφ μπροστά τους οι Οικονομόπουλος, Ηρακλής και ακόμα πιο μπροστά τους ο Τάτος. Στα εξτρέμ οι δυο νιγηριανοί Ουντότζι και Ιμπέ και ο Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισαν στο πρώτο εικοσάλεπτο τις διόδους προς την περιοχή του Διούδη και έφταναν και στα αντίπαλα καρέ. Μία καλή στιγμή με τον Ουντότζι στο 20 να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννακόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ το οποίο μάλιστα ήταν το τέταρτο σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίωρο του αγώνα με τον Διούδη να παραμένει θεατής του αγώνα, αλλά τον ΑΡΗ να φτάνει μέχρι την περιοχή του Πανιωνίου και από εκεί και έπειτα να μην μπορεί να απειλήσει. Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν απειλούσε ανάγκασε τον Παντελή να αλλάξει πλευρές τους Αραβίδη, Κολοβό αφού ως τότε τους είχαν κλείσει πολύ καλά Ψυχογιός, Τσουμάνης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟ

Στο 31 ο ΑΡΗΣ έφτασε κοντά στο γκολ μετά από κόντρα επίθεση και ωραία πάσα του Ουντότζι, ο Τάτος έφυγε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο στον άξονα, αλλά δεν έβαλε σωστά το σώμα του και το σουτ με το αριστερό έφυγε ψηλά άουτ. Από την άλλη ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά στο 41 όταν ο Μητρόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε σε καλή θέση.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει, πίεσε την άμυνα του ΑΡΗ, η οποία όμως ανταποκρίθηκε σωστά και έτσι διατηρήθηκε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΜΠΕ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες, με τον Οικονομόπουλο στο 53 να προσπαθεί να απειλήσει από μακριά, αλλά τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει. Δυο λεπτά αργότερα όμως χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΑΡΗ, καθώς ο Τάτος πέρασε ωραία πάσα για τον Ίμπε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, αλλά ο Νιγηριανός νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ Ο ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΚΑΙ 1-0

Ο ΑΡΗΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία και δεν άργησε να το πληρώσει. Στο 57 ο Αραβίδης έφυγε ωραία στην κόντρα, πάσαρε στον Κολοβό που σούταρε δυνατά, ο Διούδης απομάκρυνε, αλλά ο Καμπάνταης πήρε το… ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για το 1-0 τιμωρώντας τον ΑΡΗ για μία ακόμα φορά στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του Πανιωνίου και συνολικά στην τρίτη μόλις τελική του προσπάθεια!!!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΚΑΝΘΟ ΚΑΙ 1-1

Ο ΑΡΗΣ δεν τα έχασε και κατάφερε να αντιδράσει στο 62 με τον Ουντότζι να εκτελεί κόρνερ (και αφού προηγουμένως υπήρχε δίλεπτη διακοπή λόγω αντικειμένων που πετούσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου), ο Αγκάνθο πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου και με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

ΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Παρά την θετική εξέλιξη, στο αμέσως επόμενο λεπτό από το γκολ ο Τσουμάνης εντελώς ανόητα ανέτρεψε στο χώρο του κέντρου τον Γιάννου και πήρε δικαιολογημένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 65.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ

Ο Μιλίνκοβιτς πήγε τον Ηρακλή σε ρόλο αριστερού μπακ και πέρασε τον Νταμαρλή στην θέση του Ίμπε για να καλυφθεί το κενό στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που στο 75 έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ουντότζι στο 75 να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή. Ο Μιλίνκοβιτς στο 78 πέρασε τον Σταυρόπουλο αντί του Τάτου και για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του νεαρού, αλλά και για να δώσει βοήθειες στα μαρκαρίσματα.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΟΥΝΤΟΤΖΙ ΚΑΙ 1-2

Ο ΑΡΗΣ κρατούσε με επιτυχία τους παίκτες του Πανιωνίου μακριά από τα καρέ του και στο 88 έφτασε στο 1-2 με μία γκολάρα του Ουντότζι που πήρε την μπάλα από το κέντρο και εκτέλεσε έξω από την περιοχή τον Γιαννακόπουλο με φοβερό σουτ στο παραθυράκι.
Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να παίζει με πάθος και καρδιά και πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με 1-2 δείχνοντας ότι έχει ξεκινήσει για τα καλά η πορεία της ανάκαμψης!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Σωκράτης Διούδης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής (90+ Κρασαλίδης), Οικονομόπουλος, Τάτος (78 Σταυρόπουλος), Ουντότζι, , Έλσνερ, Αγκάνθο Ιμπέ (68 Νταμαρλής).

Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κούρντι, Μενδρινός (74 Λάσνικ), Παναγιωτούδης (56 Γιάννου), Μητρόπουλος, Κολοβός (87 Ντούνης), Καμπάνταης, Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου