Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σε Ροζ μπαρ των Μουδανιών κρύφτηκαν οι δολοφόνοι του 32χρονου Γιώργου απ τα Πλάγια

pratirio-nea-plagiaΣοκάρει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας 32χρονου υπαλλήλου σε βενζινάδικο στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής από δύο ληστές. Συγκεκριμένα χθες...
βράδυ λίγο πριν τις 22:00 οι δύο Αλβανοί δράστες 22 και 26 ετών ζήτησαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων τις εισπράξεις. Χωρίς να αρνηθεί ο υπάλληλος τους έδωσε 400 € και αμέσως μετά οι δύο κακοποιοί έδεσαν τον υπάλληλο και την κοπέλα του στις καρέκλες του πρατηρίου. Την ώρα της διαφυγής των δύο δραστών ένας φίλος του υπαλλήλου έφθασε στο πρατήριο με το μηχανάκι του. Οι δράστες του ζήτησαν τα χρήματά του και τον χτύπησαν πέφτοντας λιπόθυμος στο έδαφος.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου προσπάθησε να λυθεί και έγινε αντιληπτός από τους δράστες οι οποίου γύρισαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της συντρόφου του.

Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε ροζ μπαρ των Νέων Μουδανιών.

Ο ένας συνελήφθηκε επί τόπου και ο άλλος λίγη ώρα αργότερα μετά από ανθρωποκυνηγητό στο κοιμητήριο της πόλης των Ν. Μουδανιών.

Οι δράστες έχουν απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές και εξετάζεται το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων ληστειών στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου